Мики Денехи

Директор Международно училище за реклама и комуникации към Европейската асоциация на комуникационните агенции (EACA)

Със своя 27-годишен опит в рекламната индустрия Мики е натрупал завидни познания в тази област. Кариерата му включва акаунт дейности в Лондон за Ogilvy & Mather и известната Gold Greenless Trott (когато е избран от сп. Campaign за “Face to Watch”). В професионалната му биография следват две назначения като изпълнителен директор – към агенциите от групата на Bates в Истанбул и Дубай. В последствие той заема старши мениджърски и други бизнес позиции в Bates Europe и Saatchi & Saatchi EMEA.

Мики е страстен почитател на международната култура и международните бизнес отношение, като има изявени интереси и в сферата на професионалното обучение. Като част от кариерното си развитие той спомага за осъществяването на програми за обучение на служители в агенции в Европа, в резултат на което получава отлична обратна връзка за работата си.

В ролята си на директор на Международното училище към Европейската асоциация на комуникационните агенции и негов основоположник Мики се е посветил на идеята за подобряване на професионалните стандарти на комуникационната индустрия в региона.

Когато не работи, Мики може да бъде открит да се състезава на хокейното игрище и да тренира младежите от „следващото поколение“ на клуб „Рийдинг Хокей“.